Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans hår hade grånat

Jag stötte på honom på ICA
han sa att han älskar mig

- "I love you "
ord som jag inte förstod
från en främling till en annan

kanske älskade han
att jag liksom han
är en villfarelse
på tillfälligt besök
från yttre rymden

nästa gång jag såg honom
lade jag märke till
att hans hår
på några få månader
har blivit helt grått

det må vara av rädsla
och allvarliga sår




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-28 13:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vissa använder orden lite för mycket....falskhet tänker jag när jag läser. Tycker om din text om en splittrad relation. Två villfarelser...Bra!
2016-06-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Med hänvisning till din bild säger jag att vi själva väljer om vi vill gå som skuggor genom livet eller verkligen lever. Det är inte omgivningen som skall forma oss, utan vi som formar omgivningen med att vara verkliga i en värld av skuggor.
2016-05-28

  Karina"Kia"
Vilken dikt som i en berättelse..
Att med skarp blick se nyanserna i denna dikt..man blir glad..
Finfinurligt diktad!
2016-04-28

  Nanna X
"en villfarelse
på tillfälligt besök" - fint uttryckt!
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP