Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Löpande Bandet Rullar På

Frihet är ett minne blott
helvetet tar aldrig stopp.
Galningarna ska bara ha och ha.
Tillbaka till jobbet och gör vad du ska.
Det löpande bandet rullar på.
När kroppen värker, finns ingen hjälp att få.
Bitande kyla och hungersnöd,
ingen vila förrän du är död.
Håll takten och producera på.
Håll käften, klockan går.
Det löpande bandet rullar på.
När kroppen värker, finns ingen hjälp att få.




Bunden vers (Rim) av Oändligt Spektra
Läst 631 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-25 01:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lysande skildring av ett maskineri som förslavar så många!!!!!!

2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Oändligt Spektra
Oändligt Spektra