Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gissa om hon har längtat hem

 

Hon har planterat sitt hjärta

på platsen där hon hört 

gryningen kvittra morgonen vaken

 

Ljudlöst lämnar  hon platsen

där stjärnorna hänfört 

 

Som en drömmare utan språk

lämnar hon sitt hem

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-04-25 02:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och berörande skaldat!
2016-09-24

    ej medlem längre
Åh, fantastiska ord, bilder och känslor poeten visar
2016-06-08

  mike irow
anblick kvittrar
bokmärker!!!
2016-05-09

  Solstrale VIP
En rytm med säkert gehör som klingar i harmoniskt vackra tronföljder!
2016-04-29

  Lena Själsöga Keijser
insiktsljus
bejakelse
2016-04-28

  Dilsewat
Sådana starka slutrader som lämnar mycket åt tankarna.
2016-04-25

  Valter Örn VIP
Dikten påminner mycket om en invandrares situation, med drömmen om en bättre tillvaro trots problemet med att inte kunna det nya språket.
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP