Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eget liv- hos datorn.

Hos datorn. Ett litet, kort besök. Besöket kanske varar längre, än jag trodde. Precis som hos vännen Madeleine. Det är ett besök, precis som med mig. På besök hos kungen, skvallret, eller det sanna budskapet, som rår, om kungens sjuttioårsfest/firande/kalas. Vilka som är inbjudna, vilka som absolut inte är välkomna. Det sägs, att boken den motvillige monarken, har orsakat skandal, eller omstörtning, i någon grad, år 2010. Jag arbetar alltså, med gamla nyheter. Men jag fick inte reda på, alla som inte var bjudna hos kungen, alla som var nämnda vid namn. För att, min dator, ville leva ett eget liv. Den ville inte lyssna på mina kommandon. Hade den fog för det? Jag tror inte det. Hade datorn trott, att jag var annat än snäll? Vad hade hänt, om någon annan suttit, vid min dator? Skrivbordet?




Bunden vers av Mim
Läst 173 gånger
Publicerad 2016-04-25 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim