Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blomma utomhus.


Blomman av plast

Blomman behöver inte omvårdnad. Hård höst/ vinter. Bladen, de några, bladen, de flesta, hade blåst bort. Och blommorna, de några, hade också blåst bort. Det liknar nu, ett mycket avskalat träd, eller en märklig kaktus. De flesta bladen är bortblåsta, de några blommorna , är också bortblåsta. Mellan brädorna, på marken, ligger en blomma kvar. Ett minne över vad som en gång var? Eller en stark deltagare, till att vara en överlevare, fastän den endast finns kvar, som den fallna.




Bunden vers av Mim
Läst 243 gånger
Publicerad 2016-04-25 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim