Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baktankar

när den där rösten
ytterligare en gång säger
men lilla vän, ingen bryr sig egentligen om dig
ingen gillar dig
ingen saknar dig

och du bara vet
vet att den har fel
men den fortsätter
så kan jag vara där

men jag finns här
jag kan berätta för dig att jag bryr mig
för det gör jag
och jag gillar dig
och jag saknar dig

men när den rösten säger det till mig
så är det så mycket svårare att övertala
och när någon säger att de bryr sig om mig
så känns det som de ljuger

men det gör de väl inte?




Fri vers av eliza
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-25 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliza