Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(mars 2009)ett annat sätt att närma sig livet


i vilan kommer kraften




 

I vilan

hämtar jag kraften

att åter blomma

och vara i mitt innersta väsen

där jag inte kämpar

inte heller  strävar

utan inväntar


man lärde mig fel

nu lär livet mig rätt

fågelsången

utanför mitt fönster

är min ledstjärna


det går mycket långsamt

att förändras

men jag vill



...

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 563 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-04-26 14:07



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Så härlig inspirerande text! Bara att läsa ger mig mer kraft.
Fina och kloka ord förmedlade på ett vackert sätt!

Tack!
2017-01-30

  mike irow
konsten att vilja
betonar dikten på ett bedårande sätt!
vackert!
2016-05-09

  Bibbi VIP
"Genom stillhet och förtröstan varden I starka." Jes. 30:15
2016-05-01

  Lars Hedlin
Inspirerande
2016-04-28

    ej medlem längre
Fint Gisela!
2016-04-26

    Dan Myrbeck
Tänkvärt bra
2016-04-26

  DominiQueen
Din tro och Din vilja
Helar Dig (är inte den första att säga detta, bara påminner) :-)

LJUSKRAFT
DominiQue

2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell