Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betyder?

 

Vet inte om du gör det?

kanske kanske inte

man kan alltid tro hoppas

att du gör det

och det vill jag tro på

att du verkligen gör det

att ord inte bara är ord

att orden betyder

det du säger

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-27 09:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det vill man verkligen...du beskriver känslan så bra...
2016-04-27

  ULJO
Berörs av den känslan du förmedlar
2016-04-27

  DominiQueen
Det borde de göra, annars blir det kusligt...
2016-04-27

  Trädskugga
Lite trevande, osäkra ord om ordens betydelse. Om vi menar vad vi säger är en sak, och det budskap som går fram kan vara något helt annat, svårt det där. Bra skrivet.
2016-04-27

  M:tin
Känner känslan, berör!!!!!!
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP