Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems son? Vems moped?

Jag undrar varför mopeden var på parkeringen, med nycklarna i, igår?
Varför de inte har nycklarna i idag?
Jag har inte sett dig pojk`,köra idag, in till kanten av parkeringen. Det såg jag igår. Kanske att någon, har sagt till dig, att vara mer försiktig?




Bunden vers av Mim
Läst 351 gånger
Publicerad 2016-04-27 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim