Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Allt kött är gräs och vissnar som blommorna på marken".


DEN FÖRGÄNGLIGA LILLA MÄNNISKAN, HÄR ELLER NÅGON ANNAN STANS

uttalar sig, muntligt eller skriftligt, bör man förstå,

att det är den blivande maskfödan

som uttalar sig


och därför bör det som vederbörande säger,

eller skriver, prövas mot Den eviges Ord:

Guds Ord.


och behandlas som när man

rensar lingon.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 109 gånger
Publicerad 2016-04-27 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld