Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VILL DELA - SÅ VIKTIGT,,,


ANNELI WESTER - KONSTRUKTIVA FÖRSLAG FÖR EN BÄTTRE PSYKVÅRD

"Anneli, vad kan vi göra för att hjälpa tjejer som skadar sig. Frågar ofta människor som arbetar i vården."

Läs min fina medsyster: Anneli Wester initierat - fd misshandlad kvinna av psykvården, numera jurist och föreläsare och volontär hjälpare världen över samt har bestigit höga berg både mentala och tagit världsrekord.
Från självstympning till självmordsförsök försöker hon nu ge nytt liv och vitalisera.

Läs!
Berörs!
Det kallas livskunskap.

https://www.facebook.com/anneli.wester/posts/10208369135881872

 

Vill Du veta mer om Anneli Westers historia läs här.
VARNING!!!!! mycket stark läsning, var beredd på vittnesbörd om grov sadism och misshandel men även om viljans seger som ger oss alla andra hopp...

http://magasinetfilter.se/magasin/2012/25/det-handlar-bara-om-vart-vi-riktar-var-energi

 

 Anneli håller föredrag som är outstanding, ja många i publiken gråter... Men hon ger ALLTID styrka. Envist gör hon det. Powerlady. 

 

Anneli kan följas på hennes inre resor - som resor världen över via Facebook, där Nepal ofta besöks, nu sist Japan.
https://www.facebook.com/anneli.wester

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av DominiQueen
Läst 600 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-27 20:52



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Lars att Du tar del,
Tack igen Jörgen

Tuff story, men vi vill inte fler ska drabbas, öppenhet och granskning är viktigt..

Blessed be in Love
DominiQue
2016-04-28

  Lars Hedlin
Tack för att du belyser detta!
2016-04-28

    ej medlem längre
Jag förstår..men inser samtidigt det
allvarsamma i att leva.
Tack för att du skrev!
2016-04-27

  DominiQueen
Ja nu är det Allvar och ingen lek eller poesi, käre Jörgen, jag brukar inte dela sådant här, men ingen regel utan undantag. Detta var ett. Det gäller unga människors liv. Anneli är vis.

Tack att Du läste!

Cyberkram
DominiQue
2016-04-27

  DominiQueen
Ja ULJO hon har verkligen blivit grovt felbehandlad, bra att hon kommer med förslag och inte rasar ihop och blir utslagen och bitter..

Du kan följa massor av hennes intressanta äventyr och djupsinnigheterna på Facebook. Hon har nog rekord i Sverige på följare..

Tack att Du tog Dig tid att läsa.

Cyberkram DominiQue
2016-04-27

    ej medlem längre
Tankeväckande..och därmed viktig!
2016-04-27

  ULJO
Ja det är en resa denna kvinna har gjort men hon har väl inte haft den rätta hjälpen inom psykiatrin, blivit hanterad av fel personer eller inte varit mottaglig och kunnat ta till vara på och förvalta hjälpen på rätt sätt. Vad vet jag men tragisk är hennes resa.
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen