Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veras Visa.

Ett hav av ömsint kärlek
tog du oss med storm
den dag du äntligen kom

När vår dröm blev verklighet
greps våra hjärtan med kraft
och när du ler
ser vi din själv lysa starkt

Vi ska skydda dig mot ondska
vi ska skydda dig mot sorg
vi ska läsa sagor om goda feer och troll

Prinsar och prinsessor som vandrar hand i hand
som kämpar för det goda som om morgondagen inte fanns

Du vår prinsessa vi hör ditt hjärtats röst och vi vet att
det är alltid hos dig vi kan finna tröst
så lägg dig här bredvid oss
så ska vi sjunga dig en sång

Om hur prinsessan Vera bekämpade drakar hela natten lång
och hur hon räddade sin prins ur kungens tvång

Vi ser dig sova med lätta andetag
Sov gott du älskade vän
imorgon är en ny dag
och morgonen gryr för prinsessan ännu en dag




Fri vers (Fri form) av MissLurifix
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-27 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix