Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker.

Jag tröttnar på att leka snällt,
dalta med de som aldrig försöker
varför ska jag respektera de som förtrycker?

Er apati, er sjuka okunskap,
den är allt annat än oskyldighet
ni väljer smärta varje jävla dag

De blöder, de skriker,
i trånga rum, med hårda bultar,
de plågas genom liv och död i sina burar

Ni väljer, så jävla aktivt
varje val har ett annat alternativ,
blinda av bekvämlighet vänder ni er

Fråga inte mig varför jag är vegan,
fråga dig själv varför du väljer att hata,
fråga dig själv varför du väljer smärta
fråga dig själv när fan du ska våga känna.




Fri vers av ChampinjonernasChampion
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-28 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion