Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel


Trots att i mörkret såg jag ej
vem han är som smeker mitt hår
och säger godnatt, älskling
så mild och ärligt
att jag tror
han är min skyddsängel

Äntligen, tänker jag
och sover som ett barn
tryggt i sin mammas famn




Fri vers av Ritva
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-28 04:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skönt att somna i lugn och harmoni!
2017-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva