Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovisshet

jag tänker på början av mars
fast det är slutet på april
jag tänker på allting som gått sönder
på det som är annorlunda nu
och hur jag förlorade mig i ett tidlöst vakuum
där drömmar flöt ihop med verklighet
till den grad

att jag fortfarande befinner mig
i början på mars




Fri vers (Fri form) av Synonym
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-28 09:21



Bookmark and Share


  Levina Storåkern
igenkänning!!!
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Synonym
Synonym