Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESU OPOLITISKA EFTERFÖJARE

Joh. 1:9 "Det sanna ljuset, det
som lyser över ALLA människor,
skulle nu komma i världen".

Om det ljuset - JESUS Kristus - skall kunna
lysa "över alla människor" så sker det genom
Kristenheten, som är Jesu levande kropp här
på jorden; i Hans ställe!

Och i deras värld - Jesu efterföljares - finns
inte att frondera mot någon, t.ex. i form av
politiska ställningstaganden.

De har ett högre syfte med sin jordiska tjänst,
än så. De samlar till de himmelska -och eviga
ladorna. Inget - inte ens partipolitik - får
hindra det.

JESUS: "Följ mig, så skall jag
göra er till människofiskare".

"Bed skördens Herre, att han
sänder arbetare till sin skörd".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 99 gånger
Publicerad 2016-04-28 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld