Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappad

Jag har tappat bort mig själv.

Väntar du här
Medans jag letar?

Hittar du mig först
Kan du väl vara så snäll
Och låta mig veta.




Fri vers av Cozma
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-28 10:10



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Sällar mig till kören! Mycket fin humor, i allvaret att finna ...
2016-05-05

    ej medlem längre
Underbart skriftat:)
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Cozma
Cozma