Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han har hängt, som man spetsar ett huvud.

Han har hängt, sin mopedhjälm på styret. Spetsat den, som man spetsar ett huvud.

I motsats till vad bibeln tror, så tror jag, att människan, kan vara både god och ond. Det har inte med saken, att göra, bara förklarat. Krig, eller fred?

Både och? Fantasy?
Verklighet?




Bunden vers av Mim
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-28 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim