Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

speciecism baby

tvångsinseminera mig baby
stjäl mitt nyfödda barn baby
elda upp mig och mina bröder baby
kastrera mig så mitt kött blir mört baby
trasa sönder min mun med din krok baby
sy ihop mina ögon som ett experiment baby
håll mig inlåst i bur i hela mitt liv baby
destruera min kropp när du slitit ut den baby
skjut mig i pannan med bultpistol baby
bär min hud som dina stövlar baby
konsumera mig baby

speciecism baby
årtusendets ideologi




Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-02 10:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande snyggt om hemska sanningen
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

kravaller