Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H 1

Brunbrända ben
Och mina stilettklackar
Gör hål i luftslottet




Fri vers av Cozma
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-28 14:45



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Inte mina luftslott ändå tursamt nog :)
2016-05-02

    ej medlem längre
talande text. gillar även ditt porträttfoto, you sexy lady!
2016-04-28

    ej medlem längre
Foxy lady!
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Cozma
Cozma