Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knulla mig på köksbordet.

Dina händer river i mig..
Riv ner allting på köksbordet
och min lust river i mig.
Kyss mig med din ena hand runt min nacke,
virvla din tunga med min.
Virvla den runt mina bröstvårtor,
runt min klitta.
Drick mina safter
låt mig fylla din mun.
Penetrera mig med dina fingrar,
penetrera mig med din kuk.
Låt grannarna höra hur bordet dunkar mot väggen,
låt dom höra våra stön.







Fri vers (Spoken word/Slam) av Sofiisenasa
Läst 623 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-28 16:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Oah vilken stund !
2021-10-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar beskrivning
2016-08-04

  Zandor
så gott det låter....// zandor
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa