Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nålen

det var längesen nu
men han skrek på mig
"du är allting som är fel i världen!!"
jag bara tittade tillbaka
han smällde igen dörren

idag sa hon
"mitt liv är ditt liv"
och jag kunde inte ta in det
sprängt mig själv i bitar för länge

och jag kan inte vara med på bilder för jag vill inte se mig själv
ur dina ögon
för jag vet hur ful du tycker jag är




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 341 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-28 20:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Shit vad fint. Så snyggt skrivet, så sorgligt.
2016-05-01

    Jim Friberg VIP
Ömma du
2016-04-30

  Bengt H VIP
Det var klart och starkt beskrivet. En text att gråta över.
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans