Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draken för alla

Den inre draken, Den yttre draken, vilken drake, är det som finns?
Jag kan känna av den inre draken, när jag dricker kaffe, när jag rapar kaffe (syra).
Den yttre draken, känner jag av, låter jag symbolisera b:et, i min e-postadress, starten, resten av e-postadressen skrivs automatiskt, av min grannes datorminne, denna underbara maskin!
Vad hade draken, i övrigt kunna betyda?
ge gärna förslag?
Visst har du sett eller känt draken, i ditt liv?
symboliskt, for real, någonting att ta på.




Bunden vers av Mim
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-28 21:15



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Jag är glad i dig Mim.
2016-04-28

    ej medlem längre
Gillar dina tänkvärda! kram
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim