Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla dagboksanteckningar


Klor


Jag sa att jag kände mig som hans svans

Han sa att jag var hans klor




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-29 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria