Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Men det var våra synder han bar".


ANTINGEN FÅR JESUS TA DINA SYNDER

och dö i Ditt ställe, vilket betyder evig

skilsmässa från Gud, eller


så har Du dem kvar,

till evig tid.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 85 gånger
Publicerad 2016-04-29 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld