Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela känslan beskriven

Idag borde jag inte publicera, därför att jag har haft silvertejp över munnen, så har det känts som.
Legat i en grop, så har det känts som.
Varit mer än förbannad, rasande. Jag vet inte varför, men så har det känts som.
Har bara velat klaga hela dagen, så har det känts som.
Känts som hela dagen har gått, men det är inte sant, så nu, är jag lite gladare.
Hela känslan beskriven.




Bunden vers av Mim
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-04-29 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim