Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar och Farfar, förstår ett barn skillnaden?

Morfar, hade varit morfar ett tag. Men så en dag, blev han även farfar. Barnen som var mannens barnbarn, kallade på sin mors fars sida, sin morfar, för farfar, en dag när alla barnen var samlade, alla barnen, såsom farfaderns.

Farfars barnbarn, på fädernet, kallade honom för fanfar, en gång, när fanfaren drog igång. Då stojades det, och trumpetades, i närheten av barnens sal, för att i nästa stund stå rakryggade och presenteras på balkongen, inför det svenska folket.




Bunden vers av Mim
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-29 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim