Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stirrar på en himmel

Jag behöver inhalera dina andetag, äta dina ord och växa samman med ditt skinn

Du behöver veta allt jag vet, hoppa från en bro och drunkna i mitt blod

Jag behöver sansa mina minnen, ljuga för mitt sinne, dölja lavan på min kind

Du behöver lämna allt du vet, elda dina kläder och vada i min flod

Stirrar på en himmel, river i ett gräs, faller liksom uppåt, försöker samla mod ...




Bunden vers av Lizzarde
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-29 13:29



Bookmark and Share


  Liza Björkdotter
Känns nära och intensivt.
2016-04-30

  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett starkt avslut på en bra text!
2016-04-29

    Thalia
Tar in rad efter rad till mitt hjärta. Detta är så vackert!
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde