Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådant kan hända i Sverige

Livet börjar i rosenröd dur

Men summan av livets kardemumma

är att när ålderdomen kommer

och gubben dör;

gumman hamnar på slutförvaring;

ungarna flyktar iväg med förtida arv

och struntar i gumman

Sådant händer inte en kunglig höghet

som lever i gyllene bur




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-29 15:08



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Mycket troligt att det kan bli så.
2016-05-02

    Sefarge VIP
Allt kan hända
I landet. Sverige.
Ankdammen med
Blodig näbb.
Bara man synar
Idyllen noggrant.
Fastän Kung C-G
Fyller 70.
Bra beskrivet!
Bäste Valter.
:)

2016-04-29

    ej medlem längre
vi får väl se vad som händer om tiotal år. kungen o silvia kanhända får alzheimers o får föras till sjukhem. hittills inte hört nån Bernadotte som blivit dement. brasvirke i det släktet1
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP