Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kioskvältare

Matematiker
lämnar Luleå

Parkeringsvakt
fick lappsjuka

Påven gjorde
kardinalfel

Bilateralt
honungsavtal




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 485 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-05-02 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här är så bra!!! Särskilt andra och sista strofen... :-)
2016-06-07

  Lars Hedlin
Näringsidkaren matvägrade ivrigt och tog sig sedan en Coq a vain
2016-05-08

  överlevaren VIP
Mycket klurigt, BRA!
2016-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Dina dikter blir aldrig långtråkiga...:-))
2016-05-04

  anits VIP
Mycket fyndigt, nu fick du till det igen!
2016-05-04

  louisegirl
Fyndigt ;)
2016-05-03

    ej medlem längre
Gillar:)
mvh annokas

2016-05-03

  ULJO
Ja du kan då få till det
2016-05-03

  Maria Sundelin VIP
Och stilbrott
Kan ge poliseskort
2016-05-02

  Bibbi VIP
Kul.
2016-05-02

  Ninananonia VIP
Lite skoj...
2016-05-02

  Eva Helene VIP
Ordvitsar med facit, jo jag tackar! :) Klurade länge på den första innan jag upptäckte att du försett oss med facit.

2016-05-02

  Linda CH VIP
Välfunna rubriker! :-)
2016-05-02

    ej medlem längre
Löpsedlar som säljer!
2016-05-02

  Solstrale VIP
Ja det var fyndigt,,, och gillarmatematiker lämnar Luleå ...parkeringsvakt fick lappsjuka... Underbart! :)
2016-05-02

  Blomma-Stjärna VIP
Tack vare facit blev det lätt att hamna rätt bland fyndigheterna!
2016-05-02

    Dan Myrbeck

Här kommer "FACIT" för de som vill
----------------------------------------

Matematikern flyttar till Pi-teå.

Parkerings... har ett antal möjliga tolkningar.

Bilate... syftar på att (påhittat) norska biodlare är arga på att svenska bin pollinerar i Norge
och sedan flyger hem till Sverige,
dvs svenskarna skördar honungen.

2016-05-02

  Gunnel Eriksson VIP
Du är suverän på ordlekar.
2016-05-02

    ej medlem längre
Bra, men förstår inte första...
2016-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fyndiga rader!
2016-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2016-05-02

  Per Drysén
Fyndigt, kvickt, roligt, sött.
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck