Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På En kokosnöt/ Kiwi ö, en rebus, kanske en gåta?

Kokosnötsfibrer, kiwi (så småningom) , och fingrar doppade i vatten, efter en tid, har alla en sak gemensamt.

Inte stryker man någon av dem, fastän att man stryker fingrarna över dem.
Innan man tar ett bett, för att tiden är mogen.

Man tar inget bett, i fingrarna, det vill man helst undvika. Men fingrarna är med i leken, genom att de rör vid de andra två frukterna; kokosnöten, som var svår att knäcka. Kiwin som är så spröd, om man gnuggar den ordentligt, blir färgen på fingrarna röd, bäst att använda sked!

Har du kommit på, vad de har gemensamt?




Bunden vers av Mim
Läst 157 gånger
Publicerad 2016-04-29 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim