Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört från grannen

I Maj sjunger fåglarna hela månaden.




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-29 16:12



Bookmark and Share


  Samuel_
Enkelt o fint.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mim