Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liberalernas logga

En politik med stake ger
kulor till statsapparaten.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 438 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-04-29 16:19



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Klockrent på klockspelet!

Dina satiriska aforismer är bedårande skojiga och fyndiga. Bra där! :D
2016-05-10

  anits VIP
Fyndigt skaldat!
2016-05-06

  överlevaren VIP
Bra avkastning!
2016-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Man skulle önska att de också fick till det...precis som du...:-))
2016-05-04

  Teresia Ridell
Haha, klockrent !!!
2016-05-02

  Petter Wingren
Riktigt fyndigt
2016-05-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag satt och
försökte hitta
en utan så´n
stake, men så´n
krake som jag
kom helt hur slag...
Men Du fick till det!
2016-05-01

  Anya VIP
Joo denna passar nog vilken politisk inriktning som helst. Bra formulerat...skulle du sälja...som walborg skriver nedan.
2016-04-30

  Anya VIP
Joo denna passar nog vilken politisk inriktning som helst. Bra formulerat...skulle du sälja...som walborg skriver nedan.
2016-04-30

  walborg
Bra och kortfattat sagt - sälj texten!!!
2016-04-29

  Maria Sundelin VIP
Så borde det vara
2016-04-29

  Eva Helene VIP
En logga med potens, så även texten här!
2016-04-29

  ULJO
Där fick du till det igen med din satir
2016-04-29

  Marianne Räf
Mycket för L. att leva upp till, om de annonserar om Stake i politiken! ;D
2016-04-29

  M.Eta
Många tolkningar, beror på läggning! Hi hi!! Roligt!
2016-04-29

    ej medlem längre
Du är skicklig på att få till det...
2016-04-29

  Per Drysén
Det enda som står hos det partiet är loggan.
2016-04-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Så djäkla bra!
2016-04-29

    ej medlem längre
Får man bort major Björklund
finns där en möjlighet att partiet
kan stå!!
2016-04-29

    ej medlem längre
Den loggan kommer de nog att få många kommentarer på!
2016-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Fick läsa två gånger innan jag fattade det öppna och det dolda!
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck