Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel Sky

En fluga, var lika tydlig, som en fågel i skyn.




Bunden vers av Mim
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-29 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
less is more! bra
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mim