Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens rymd

Att tänka fritt är stort

Att skriva fritt är snäppet större

eftersom det ger rymd åt den tanke

som varit instängd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-29 18:44



Bookmark and Share


  aol
Jättebra och så sant klokt skrivet,
2016-04-30

    Sefarge VIP
Kanske är vi
På sätt och vis
Trots alla andra tankar
Ändå bara
Descartes "rymlingar"
Speciellt de som tänkt
"annorlunda"
Vad det nu är?
Härligt tankespånat
:)
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP