Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens makt över tiden

Varje början
är en föraning
om ett slut och en ny början
som sommaren
påminner om hösten
och solen
lovar oss mörkret
allt det som måste komma
men ännu inte har kommit
en kedja av det kända
och det ännu okända
helt säkert annorlunda
som tar vid i slutet
blott kärlek
kan bryta cirkeln
koppla loss nuet
från fortsättningen
frysa tiden
sudda ut orden
frigöra ytor
och börja om
med ännu en version
av en livshistoria





Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-29 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3