Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUNGEN UTSATT FÖR VUXENMOBBNING!

Inte saklig kritik, för det finns egentligen

ingen att rikta mot honom, utan

mobbning: oförskämdheter!


som är ytterst dåliga förebilder

för våra barn och för

våra unga:


ett land får den ungdom

som det förtjänar,

sa någon.


Men vårt lands ungdom är

förhållandevis frisk, trots

många usla, vuxna

förebilder,


som exempelvis vuxna

som mobbar vår

kung!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 132 gånger
Publicerad 2016-04-29 20:27



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Samma som Din, plus att jag har Evighetens konung, Konungarnas konung och Herrarnas herre, JESUS Kristus, som min kung. Mvh/S-E
2016-04-30

    ej medlem längre
vem är din kung?
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld