Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbi alla märkligheter

frågan är ställd
svaret är en oundviklig händelse
som kanske delar,
separerar och splittrar

eller så öppnas en ny värld
en ny tid när våren sakta
blåser in under dörren

blad ska alltid vändas
steg ska tas
och bruset från livet måste
förlikas med tanken
att omöjligheter blir till
tydliga handlingar

tid kan aldrig sparas
bara upplevas
och förbi märkligheterna
kanske vi får en tid som
kan mötas av omättlig lycka

tänker inte titta framåt,
inte heller bakåt

bara nu

min fina

bara nu.




Prosa av Max Poisé
Läst 522 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2016-04-29 20:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Grattis till din fina, utvalda text...
2016-05-04

  Yrre VIP
Underbart detta!!
2016-05-04

  Gisela Nordell
*bokmärker* leva nu jaa...

"tid kan aldrig sparas
bara upplevas
och förbi märkligheterna
kanske vi får en tid som
kan mötas av omättlig lycka",så vackert ,så innerligt!

2016-04-29

  DominiQueen
Sista meningen: är det så en gör????

Som om ingen morgondag fanns...
Jo... Egentligen..

Men Ja...
Det krävs en sjuhelvetes disciplin
... Konsekvensmedvetenhet....

Men om en är medial och lika lätt som vi snackar här och med våra nära och kära IRL - kan fortsätta umgås med de vi älskar på "the other side" då skulle jag nog inte tveka på något...

Allt jag vet nu, jag vill inte bli änka, och lämnad igen... Vill älska som ingen morgondag fanns och en stor portion evighet..

Har Du nyckeln, har någon nyckeln till den där nya världen som egentligen är ALLT jag så innerligt och naivt hoppas på? Eller är det kombinationslås?

Återigen Max, My brother
Du inspirerar, ger ord som leviterar och levererar.. Niger. Tack Maestro

LOVELIGHT
DominiQue
Må Ä.Ä. Azrael bevaka detta ärende. :-)


2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé