Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott ett andetag

Hur kan det vara så svårt att andas.

Det är ju vad jag övat mest på

under detta långa liv som

nu har kortats ned

av oro

?

 




Fri vers av gretagreat
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2016-04-29 22:06



Bookmark and Share


    Max Poisé
Detta är tydligt och enkelt i sitt budskap men ändå flerdimensionerat. Skulle ha bytt ut titeln då den inte är speciellt originell och innehållet är definitivt värd en bättre och skarpare titel.

Mycket bra!
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater