Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVENSKA POLITIKER HAR GJORT MYCKET I EU FÖR SNUSARNA!

för att de skall få behålla

sin rätt, att få snusa!


men har samtidigt stiftat

en lag, som gör det


RÄTTFÄRDIGT


att döda barn

i moderlivet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 136 gånger
Publicerad 2016-04-30 08:30



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Texten berättar, att de dom vill, det kan dom också. Mvh/S-E
2016-05-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
VA !? HADU BÖRJA SNUSA NU???? Ä INTE ALL SLAGS NJUTNING EN SYND ?
2016-04-30

  Staffan Nilsson

Bibeln struntar i foster. Och snus och boxerns svans.
Modern lagstiftning bryr sin om foster, snus och svans och mycket annat som bibeln inte nämner.
Det är bra!

2016-04-30

  Onomatoprofet VIP
tänka sig! det vore mycket bättre om en sekt fick skriva lagen och bestämma över våra liv. en kristen motsvarighet till islamiska staten!
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld