Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånga till exempel

Jag har fått upp ångan.




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger
Publicerad 2016-04-30 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim