Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur sagans jord




och folk frågar
men svaret är begravt
i en trädgård av minnen

där blommor växer
ur sagans jord




Fri vers av kath
Läst 1379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2006-05-04 20:55



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Där myllrar av naturens underbara liv! Namasté<3/Ammie
2008-12-27

  R-M
som livet
2008-03-07

    vide
bitterljuvt och vackert
2008-01-21

  Just Emotions
åh vad vackert.. njöt när jag läste detta..
2007-09-14

  Anders P VIP
när sanningen blir för smärtsam att bära. Fin bild.
2007-04-22

  kanelen
Vackert, så vackert som i sagorna och lika hemlighetsfullt!
2007-01-20

  Luminus
Jaaa, precis så!
Det är härifrån jag hämtar mina andetag.

Underbart hur du spelar med orden djupt, djupt inne i själen.
2006-11-28

    Camillaa
den var riktigt bra _:)
2006-08-25

  Andasin
Vackert.
Titeln talar och dikten är som en saga som triggar fantasin direkt!
2006-08-20

  Tino
Så vacker. Nästan lite magisk!
2006-05-23

  Anders P VIP
sagan som jordmån. Vacker bild
2006-05-05

  Hans w-art Westlund VIP
mycket fin. bokmärkt
2006-05-05

  stannar kvar
ovanligt berörande i sin avskalade enkelhet... till och med för att vara från dina skickliga fingrar...
2006-05-04

  Ola Rydberg
slutet ger dikten oändlig rymd
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath