Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM TAR EMOT JESUS, TAR EMOT ALLA GUDS VÄLSIGNELSER!

för de bor i Honom!


Joh. 1:1, 14 "I begynnelsen
var Ordet, och Ordet var
hos Gud, och Ordet var
Gud".

"Ordet blev kött (JESUS)
och tog sin boning bland
oss".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 89 gånger
Publicerad 2016-05-01 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld