Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDBLANDAD BUKETT

 

I ordens landskap

vandrar jag

 

dyker

i djupt vatten

 

fångar ord

om själens ensamhet

 

stiger ned

i mörka grottan

 

griper ord

om hat som förgör

 

klättrar

till bergets topp

 

plockar ord

som blommar i kärlek

 

sträcker händer

mot himlen

 

söker ord

om själen och friden

 

skratten som ekar

mellan bergen

 

styrkan som lever

i ordblandad bukett




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-05-04 17:54



Bookmark and Share


  mike irow
du leker med. ord
och förtrollar hjärtat...i ordblandat bukett!mitt hjärta...
2016-05-09

  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2016-05-08

    Dan Myrbeck
Ja, överallt på vår jord
finns poesins atomer - våra ord.
2016-05-06

  Valter Örn VIP
Denna fina bukett av vilda sommarblomster sätter jag i min finaste kristallvas...
2016-05-06

  Rise Little One
Ja tack för en trevlig resa till ditt poetiska land där fina buketter fanns!
2016-05-05

  Ninananonia VIP
En fin bukett...
2016-05-04

  Fem hjärtan VIP
Underbart skaldat om ordens skönhet och betydelse!
2016-05-04

  Blomma-Stjärna VIP
tack för en underbar ordbukett - och att jag fick vara med på resan till den "levande styrkan"
2016-05-04

  Magdalena Eriksson VIP
symbollekande skutt.
2016-05-04

  ULJO
Härlig bukett det där
2016-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Wow, vilken resa från den mörka grottan till bergets topp!

2016-05-04

    Sefarge VIP
Härligt!
Bu och Bää
I skön "Poesi förening!"
Insiktfullt skaldat.
2016-05-04

    ej medlem längre
Dina ordbuketter får oss andra att må bra och känna glädje.
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP