Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets illusioner och illuminationer

Är inte själva livet

ett stort självbedrägeri

I förhoppningar, i politiken,

i religionen, i kärleken

Hoppet, som är vår drivkraft,

är det sista som lämnar oss

Men summan av kardemumman

är ändå

att livet är ett härligt

självbedrägeri

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-01 12:02



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är väl inte utan att man kan hålla med dina visa ord.
2016-05-01

    Sefarge VIP
Med en och annan
Missunsam
Sol och vårare
Däremellan:)


2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP