Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se vad jag kan!

Titta på mig pappa, 
se vad jag kan!

Du sprang längs med liljorna,
min älskade flicka

Ditt hår i ett moln,
en svårbedömd gräns

Din skallande glädje,
som hundratals skratt

Vad vet jag om livet,
min älskade flicka

Förstår det för sällan,
varför gör jag det svårt? 




Bunden vers av Lizzarde
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-01 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde