Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan berg och dal

Mellan berg och dal
där är jag

Ena stunden går det så lätt, vad det nu än är

Nästa stund, värsta bergväggen att klättra upp för
hård, lodrät och vass

Hur mycket än solen skiner
uppfattas vädret som kallt och blåsigt

Då brukar jag välja att levitera
jag svävar fram medveten om tankens kraft
ger upplevelse som skapar dagen

När jag kommer ihåg att jag kan...

//Frifararen




Fri vers (Fri form) av Mi Rakel
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-02 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi Rakel
Mi Rakel