Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du?

Vågar du
Lita på mig
Vi har bara en dröm

Ligger här ensam och tänker

Kan det vara så
Om du var här

Vi lever i drömmarnas värld
Middag för 2
Det kan ju gå

Du vet
vi kan
Känna varann

I den mörka natten

En stjärna på himmelen

Kom ta min hand

Låt oss älska med varann





Fri vers av Zandra
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-02 02:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert
2017-06-22

  Henning Hson
Håller med föregående talare!
Gillar din text!!
2016-05-04

    Peter Söderqvist
Du har en speciell stil
när du skriver.

Kraftfulla texter.
2016-05-02

    ej medlem längre
Fin text
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra