Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Denna artikel är en # omsättningsbart för visa program. Diplomatis krävs)


Ett parti i Tyskland kräver förbud av minarets och burka.

 

 

"Islam är främmande"

 

Kvinnor med burka, Islam.

 

Delegater anti-invandring parti Alternativ för Tyskland (AFD) stödde på söndag i kongressen politisk formation, godkännande av ett manifest.

I manifestet, säger Islam är inte förenliga med konstitutionen av landet och frågade om minareter och bära burka, (Reuters citerade News.ro)

 

AFD, som grundades bara för tre år sedan, vann de sista opinionsundersökningar enormt från exploatering av migrerande kris, vilket ledde till inrättandet av mer än 1 miljon muslimer i Tyskland. Politiskt parti har inga suppleanter i Budenstag talet, men lyckades få in mer än hälften av de 16 regionslag.

 

Polls etablera allmänhetens stöd för AFD omkring 14 procent, vilket innebär att anti-imigrationistii utgör en utmaning för förbundskansler Angela Merkels konservativa i de allmänna valen 2017.

 

AFD under kongressen välkomnade 2 000 delegater entusiastiskt de politiska förslagen mot de så kallade "Symboler av kraften i Islam" och var roade av en möjlig dialog med tyska muslimer.

 

"Islam är främmande och kan därför inte förlita sig på religionsfrihet på samma nivå med kristendomen", säger Hans Thomas Till Schneider, en vice AFD Sachsen-Anhalt.

 

AFD löften tal riktas mot Angela Merkel, som sade att religionsfriheten garanteras för alla i enlighet med den tyska konstitutionen och islam och har redan gjort en plats i Tyskland.

 

AFD kongressen var kontroversiell, eftersom åtminstone 2 000 vänstersympatisörar demonstranter drabbade samman med säkerhetsstyrkor i ett försök att avsluta anti-invandring fraktion händelse. 500 personer greps kortvarigt av myndigheterna och 10 poliser skadades lindrigt i olyckan.

 

Kapitel i manifest som berör muslimer AFD heter "Islam är en del av Tyskland". Manifestet kräver ett förbud mot minareter – att i torn ringer muslimer till bön fem gånger om dagen-- och bär Burke.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-02 07:49



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Världen på kollision: människan som en mänsklig art i världen sätts i hörnet på nöt skall, eftersom religion och feltolkningar. Människor bör axla bara i tre direktioner på vertikal med gud, på horistal med sin närmaste och inombords med sig själv. Inte ens vädret är det samma i fyra hörn i världen. Bara radikalisering kräver typ tupé i kuben!
2016-05-02

    ej medlem längre
Efter ett hiskligt liv(även våld), skulle det här seklet sluta lugnare än det började om vi tog bort religionsfriheten i EU och ersatte den med trosfrihet. Religionsfrihet passar inte in i den moderna globala världen. För att inte säga: det är omöjlig.
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP