Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fly för livet Du!

 

Orden vandra inte i frid längre
Rädslan för censurens övergrepp som styr

Jag vandra inte ute i frid
Rädslan för övergrepp talar fritt

Gatorna talar inte frid och fred längre
Känsla för tortyr och förföljelse finns för alltid

Ett land av lögner och hjärntvätt!
Ett land som styrs av en nazist diktatur

En nation av djävul!
En nation som lever livet ut på sina dumheter!

Rädslan talar fritt!
Fly för livet DU!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2016-05-02 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP